Amplifico Utvecklas Nu

En gång för flera år sedan fick jag höra att jag tänkte för stort, för brett och för icke-företagsinriktat för att mina idéer någonsin skulle kunna bära sig. Det fanns färdigsnitslade banor för hur man skapade mervärden som företag, facit för hur marknadsföring gick till och höga murar resta av investeringsänglar (demoner i min värld) som endast såg ett mervärde i det företagande som kunde mångfaldigas på en global nivå.

Med facit på hand kostade det ett decennium av utvecklingstid. För jag litade på dem istället för att lita på mig själv. Det gör jag inte om.

Gräsrötter runt hela planeten har visat att allt det var fel. Det finns crowdfunding. Det finns sociala nätverk. Det finns open source och open hardware. Det finns word of mouth och inte minst en massa olika initiativ som bär sig utan att primärt ha ekonomisk vinst som motor i utvecklandet av tankar till färdiga koncept. Det finns inte ens ord för flera av de nya företeelser som dyker upp och bryter mot i princip allt som dessa äldre herrar (för det var alltid herrar) definierade som sanning.

Jag lutar mig hellre mot Robin Sharmas citat; ”Om människor inte skrattar hysteriskt åt din idé, då har du tänkt för smått”.

Därför släpper jag nu mina tankar fria och låter dem få ta form utan att behöva begränsas av en massa olika ramar.

Jag erbjuder fortfarande coaching, utbildning, träning, events, föreläsningar och satsar på olika projekt – men jag begränsar mig inte längre till vare sig de formaten eller det utbudet.

Det är dags att även jag följer mina egna råd och förverkligar mina drömmar.

Soliga hälsningar,
Göran