Start

Ni som följt mig under åren som gått vet att jag i alla lägen valt att prioritera mina barn, deras skolgång, samt de ständiga striderna för deras rätt till förutsättningar att bli fullvärdiga, produktiva medborgare, i en värld där över 80% av skolvärldens elever med NPF misslyckas.

Längs vägen har jag avvecklat mer och mer av min sidoverksamhet, för att tiden inte räcker till när dagarna går åt till heltidsjobb och läxläsning.

En konsekvens av det har varit en uppsjö med projekt som inte kunnat bli slutförda – från bokskrivande till programkod till filmer och podcasts som fått läggas på is.

När min äldsta nu börjat på gymnasiet har läxläsningen ökat lavinartat. Till min stora glädje handlar det om olika tekniska projekt, från att bygga webbsidor till att utveckla spel eller utforska robotar, AI och internet of things. Det gör att läxläsningen nu faktiskt inkluderar kreativt skapande i vårt MakerSpace, samtidigt som det gör att vi får skäl att damma av projekt som länge legat på is.

Tid finns däremot inte till vare sig uppdrag, kurser eller klienter. Därför har jag lagt ned merparten av mina sajter.

Det är min förhoppning att framöver kunna återuppta någon form av verksamhet på nytt, även om jag räknar med att de närmaste 3 – 6 åren kommer att få ägnas åt att säkerställa ett lyckat utfall för sönerna under de återstående skolåren.

Kanske kommer jag hinna blogga, kanske inte. Det jag vet är att vi tillsammans kommer att fortsätta att lägga grunden för vårt gemensamma framtidsprojekt – Stjärnhamn – oavsett om andra kommer att kunna få ta del av det längs vägen eller ej.

Over n out,
Göran