Start

Välkommen.

Just nu bedrivs ingen extern verksamhet – all tid som vi får över går istället till att arbeta vidare med att skapa nytt innehåll för en annan typ av webbplats, en mer interaktiv upplevelse och en riktig gemenskap.

Redan innan Corona-pandemin bröt ut hade vi avvecklat flertalet av våra andra webbplatser och projekt, några på grund av ren tidsbrist och andra på grund av bristande intresse (hos oss själva). Just nu pågår en anpassning till en värld där vår verksamhet i första hand kommer att bedrivas online, samtidigt som vi ger oss på en större utmaning än att bara skapa nya kurser eller nedladdningsbara filer.

Amplifico är en uppmaning att utveckla och utvecklas. Vår systersajt Utvecklas Nu kommer vid sidan av vår nya podcast och artikelserien med samma namn, även bli basen för utveckling och speltestning av vårt kommande spel (Aspieonage). NLP Studio vilar (rent fysiskt) men kommer under hösten 2020 pröva att köras online genom någon konferensplattform på nytt. Coachverksamheten vilar. Den tar för mycket tid att hålla igång som en bisyssla.

Men som sagt… aspieonage står i fokus. Utvecklingen tar tid. Det är ok.