Start

Välkommen.

NLP Studio – den kursverksamhet jag tidigare bedrivit inom NLP – ligger på is. Under det kommande läsåret 21/22 planeras inte någon yttre verksamhet. Nya projekt är på gång, men inom spel- och apputveckling med fokus på personlig utveckling. En liten referensgrupp har bildats – det finns platser kvar för intresserade som vill vara med och beta-testa.

Pandemin har gett introverta individer med möjligheter till distansarbete en revansch och en möjlighet att äntligen få arbetsro. Den hemsamhet som många extroverta individer lider och förlorar energi av, är istället en källa till ny kraft och den oavbrutna tystnaden ger tid till reflektion – något både individer och samhälle behöver i allt högre grad för att klara de utmaningar vi står inför som art.

När omvärlden längtar efter att skynda åter till ”det normala” (för extroverta) letar vi möjligheter att få fortsätta att blomstra i den tillvaro som pandemins nedstängning av samhället visat oss är möjlig. Digitala verktyg och plattformar är en väsentlig del av det för oss, därav vår inriktning för stunden.

Glada hälsningar från familjen Golcher.